Behandeling algemeen.  


De behandeling bestaat uit een consult van een uur tot anderhalf uur. Tijdens het consult ga ik veel vragen stellen over uw klachten. Wanneer zijn ze ontstaan? Komen uw klachten ook bij andere familieleden voor? Zijn er bepaalde ziektes binnen uw familie?

Was u vroeger als kind gevoelig voor bepaalde ziektes of voedingsmiddelen? Welke medicatie heeft u in uw leven gebruikt? Wat heeft u meegemaakt en wat voor een indruk heeft dat achtergelaten? Ik breng als het ware uw tijdslijn in kaart.

Door al deze informatie die ik u vraag, ontstaat er voor mij een totaalplaatje zodat ik de homeopathische middelen kan inzetten op het unieke beeld, afgestemd op u als uniek mens. 

Voor wie? 

Kinderen

Kinderen kunnen al vanaf de geboorte baat hebben bij homeopathie. Uw kind kan bijvoorbeeld hinder hebben van allergie├źn, een moeilijke eter zijn, bedplassen, terugkerend ziek zijn, of niet doorslapen. Homeopathie is een veilige methode zonder bijwerkingen.
De behandeling biedt in de regel snel resultaat omdat een kind nog niet de belastingen heeft opgebouwd die wij wel kunnen hebben op oudere leeftijd, Denk aan medicatie belasting en stress. Tijdens het consult zal ik veel vragen stellen aan u als ouder en, als het mogelijk is, ook aan uw kind. 


Mannen

Over het algemeen zijn mannen pas als laatste van het gezin, die onder behandeling komen bij een homeopaat.
Toch zijn er tal van klachten waarbij mannen goed geholpen kunnen worden door een homeopathische behandeling. Denk bijvoorbeeld aan rugklachten, een hoog cholesterol, stress- en burn-out klachten of ondersteuning bij hart en vaatziekten. Homeopathie kan hierbij helpen aan het krijgen van een optimale balans tussen lichaam en geest.Vrouwen

De redenen dat vrouwen kiezen voor een homeopathische behandeling lopen erg uiteen. Klachten die zich specifiek bij vrouwen kunnen ontwikkelen zijn o.a, problemen met de menstruatie, terugkerende blaasontstekingen, onvervulde kinderwens door hormonale verstoringen, of een menopauze die te heftig verloopt. Homeopathie kan ook hierbij helpen. Doordat het totaalplaatje wordt bekeken en hier ook de behandeling op wordt afgestemd komt u als vrouw beter in uw eigen kracht te staan.

Ervaringen

Mama M. over kindje 1 jaar

Rijssen

Mijn dochter van 14 maanden had veel last van eczeem. Ben daarmee naar Klassieke Homeopathie Rijssen gegaan. Wij werden er hartelijk ontvangen in een mooie nieuwe praktijk, ik kreeg kop koffie en er was een speelhoek voor mijn dochter. Na kennis te hebben gemaakt met elkaar heb ik mijn verhaal verteld. Door veel door te vragen over onze medische geschiedenis en levensstijl zijn er wel meer dingen naar voren gekomen wat we konden verbeteren. Zoals, ontlasting, droge huid, doorkomende tandjes, maar ook driftbuien. Er is direct een behandelplan opgesteld die we de volgende dag konden starten. Als er vragen zijn mag ik ten alle tijden een bericht doen waarop ik dezelfde dag antwoord op heb. Sinds de behandeling is het eczeem weg, ontlasting is goed, driftbuien minimaal en haar droge huid wordt beter.

Wij zijn erg tevreden over de behandeling en het contact met Klassieke Homeopathie Rijssen.